tisdag 3 augusti 2010

Bananchokladmuffins



Vispa
3 ägg och 2 dl socker pösigt
Blanda 2 tsk bakpulver och 3 dl glutenfritt mjöl. Blanda 3 dl flytande laktosfritt margarin med 2 leopardbananer dvs brunprickiga.Blanda ner banan och smörblandningen i äggen och sockret. Sist rör du ner mjölet. Häll smeten i stora muffinsformar och grädda i 200 grader i ca 15 minuter.

2 kommentarer:

  1. Hej måste säga att jag älskar din blogg! Jag har haft gluten hela mitt liv (fick laktos efter en operation förra året) och har aldrig gillat att baka pga det. Men det här receptet helt underbart gott! Ska verkligen testa flera på din sida =)
    Tack så jätte mycket!

    SvaraRadera
  2. Vad bra det är sannerligen inte lätt att baka glutenfritt. Det har blivit många slängda bakverk......

    SvaraRadera